
Nutka maślana - maślane ciasto przełożone z góry jabłkami i gruszkami
cukier, mąka PSZENNA; syrop glukozowy; proszek jogurtowy; olej palmowy ; serwatka w proszku; gluten PSZENNY; olej rzepakowy; skrobia modyfikowana : E1414; substancje spulchniające: E450, E500; emulgatory: E475, E471; substancje zagęszczające: E412, E415; sól; aromat; białka MLEKA; przeciwutleniacz : E300; JAJA , cukier waniliowy, olej, jabłka, gruszki, margaryna , olej, woda,
| w 100g | |||
|---|---|---|---|
| wartość energetyczna | 1383kJ/331kcal | ||
| Tłuszcz | 15,1g | ||
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3g | ||
| Węglowodany | 43,8g | ||
| w tym cukry | 26,0g | ||
| Błonnik | 0,6g | ||
| Białko | 4,3g | ||
| Sól | 0,35g |